Σανγκρία με ροζέ κρασί και Three Cents Pink Grapefruit Soda

Αυτή η σανγκρία είναι φτιαγμένη για βραδιές στη βεράντα με φίλους και πολλαπλά refill. Δεν θέλει κόπο, αλλά εγγυημένα θα σας δροσίσει, και εδώ που τα λέμε, δεν είναι και πανέμορφη;

Τι θα χρειαστείτε; Πολύ λίγα πράγματα: ένα ροζέ κρασί που αγαπάτε, την απίθανη Pink Grapefruit Soda των Three Cents και άφθονα φρούτα! Εμείς διαλέξαμε νεκταρίνια, βανίλιες, σταφύλια φράουλες, μήλα Pink Lady και σμέουρα, για τις γεύσεις τους, αλλά και για τα όμορφα ροζ και κόκκινα χρώματά τους. Α, και μην παραλείψετε να ρίξετε μέσα και κάποιο βότανο - θα δώσει υπέροχο άρωμα. Προτείνω δεντρολίβανο ή θυμάρι.

Πόσο γλυκιά πρέπει να είναι μια σανγκρία; Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας. Την προτιμάτε αρκετά γλυκιά; Χρησιμοποιήστε γλυκό κρασί και πιο γλυκά και ωριμασμένα φρούτα. Τη θέλετε λιγότερο γλυκιά και πιο ανάλαφρη; Ξεκινήστε με ένα ξηρό ροζέ ως βάση και χρησιμοποιήστε κυρίως όξινα φρούτα. Και βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Pink Grapefruit Zero Sugar των Three Cents αντί για την κανονική, για λιγότερες θερμίδες, αλλά ίδια γεμάτη γεύση φρούτου και φρεσκάδα!

Υλικά:

1 φιάλη ροζέ κρασί ξηρό

1 νεκταρίνι

1 βανίλια

1 μήλο Pink Lady

1/2 λεμόνι, στυμμένο

5-6 ρώγες σταφύλι φράουλα (καθαρισμένες από τα κουκούτσια και κομμένες στα δύο)

10 σμέουρα

2 κλωνάρια δεντρολίβανο

πάγος σε κύβους

1 φιάλη Three Cents Pink Grapefruit Soda, κανονική ή Ζero Sugar

Μέθοδος:

  1. Κόβουμε το νεκταρίνι και τη βανίλια σε φέτες.

  2. Κόβουμε τις ρώγες σταφυλιού στα δύο και αφαιρούμε τα κουκούτσια.

  3. Κόβουμε το μήλο σε φέτες (με τη φλούδα) και το ραντίζουμε με το λεμόνι, για να μη μαυρίσει.

  4. Σε μια μεγάλη κανάτα, τοποθετούμε όλα τα φρούτα που κόψαμε, συν τα σμέουρα.

  5. Χύνουμε μέσα το κρασί, βυθίζουμε το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε με αναδευτήρα.

  6. Προσθέτουμε τον πάγο.

  7. Προσθέτουμε τη σόδα, ανακατεύουμε ξανά με τον αναδευτήρα και σερβίρουμε.

  8. Προσθέτουμε τον πάγο και σερβίρουμε.

  9. Εναλλακτικά, μπορούμε αφού προσθέσουμε το κρασί και το δεντρολίβανο, να ανακατέψουμε και να τοποθετήσουμε την κανάτα στο ψυγείο για 2 ώρες, ώστε να αναπτυχθούν καλύτερα οι γεύσεις. Προσθέτουμε τον πάγο και τη σόδα πριν το σερβίρισμα.

Υ.Γ. Ιδέες για τον Σεπτέμβριο:

 


Previous
Previous

Μαλακά μπισκότα με κάσιους και λευκή σοκολάτα

Next
Next

Πρωινό για δύο με ψητά δαμάσκηνα, γκρανόλα & γιαούρτι