Σπούδασα ζαχαροπλαστική στην ξακουστή σχολή Le Cordon Bleu. Εργάστηκα ως pastry chef σε σημαντικά εστιατόρια και ξενοδοχεία του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων το θρυλικό 5 αστέρων ξενοδοχείο Savoy και το υπερπολυτελές πολυκατάστημα Harrods.
Λατρεύω την κλασική γαλλική ζαχαροπλαστική, αλλά και τις αμερικάνικες συνταγές που όλοι γνωρίζουμε από την pop culture - όμως μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ και όλα τα νέα food trends. Η νοοτροπία μου στη ζαχαροπλαστική είναι να φτιάχνω όσο το δυνατόν τα πάντα from scratch, χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα. Αγαπώ πολύ τα βρώσιμα άνθη, ενώ οι παστέλ αποχρώσεις επικρατούν παντού: στα γλυκά, την κουζίνα, τα σερβίτσια και το ντύσιμό μου!
Μπορώ να περάσω ώρες ολόκληρες χαζεύοντας συνταγές στο διαδίκτυο και μελετώντας βιβλία μαγειρικής, αλλά και σαβουάρ βιβρ. Απολαμβάνω να τρώω σε εστιατόρια τόσο στην πόλη μας όσο και στα ταξίδια μου, και να πειραματίζομαι συνεχώς με καινούργιες γεύσεις και παρασκευές.
Ζώντας στην Αγγλία, αγάπησα τον βρετανικό θεσμό του afternoon tea και εξειδικεύτηκα σε αυτό. Μέσα από την αδυναμία μου στο vintage και ειδικότερα στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, αλλά και τις παιδικές αναμνήσεις μου από τα Κυριακάτικα tea parties της γιαγιάς μου και τα κομψά πορσελάνινα σερβίτσια της οικογένειάς μου, γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του Tearoom της Madame Gâteaux.