Παγωμένο Aperol Spritz

Aperol spritz, αλλά παγωμένο σαν γρανίτα! Γιατί; Γιατί μερικές φορές, πολύ απλά έχει ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ που το απλό Aperol Spritz δεν φτάνει για να σε δροσίσει. Πώς θα το κάνετε; Πανεύκολα! Όπως κάνετε και το κανονικό, αλλά μαζί με το Aperol, το Prosecco και τη σόδα, θα χτυπήσετε και στυμμένο χυμό πορτοκάλι που τον έχετε βάλει σε παγοθήκη για να γίνει παγάκια! Γαρνίρουμε με 2 φετούλες πορτοκάλι, βουτάμε μέσα καλαμάκι και avanti!

Το Παγωμένο Aperol Spritz θέλει βέβαια και το στυλ του. Το look μου σήμερα είναι ένα mix από στοιχεία 50s και 60s. Αυτό το καταπληκτικό πουά φόρεμα, που ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, είναι από το αγαπημένο μου Perfect Dress, όπου θα βρείτε κι άλλα υπέροχα ρετρό outfits όπως αυτό. Το ίδιο και το κουκλίστικο τσαντάκι μου - το αγαπώ! Τι; Θέλετε να γίνει δικό σας; Ε, κάντε λίγη υπομονή ντε! Έρχεται g i v e a w a y!

Υλικά:

Για 2 άτομα:

150 μλ Prosecco

75 μλ Aperol

50 μλ σόδα

4 πορτοκάλια φρεσκοστυμένα, σε παγάκια

4 φέτες πορτοκάλι για γαρνίρισμα

Μέθοδος:

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ.

  2. Γαρνίρουμε με τις φέτες πορτοκαλιού και σερβίρουμε. Γρήγορα, ε; Ο ήλιος καίει, το spritz λιώνει.

Υ.Γ. Δείτε κι άλλα ΣΟΥΠΕΡ καλοκαιρινά κοκτέιλ:


Previous
Previous

Αλμυρόγλυκη σαλάτα με πεπόνι, καρπούζι, προσούτο, γιαούρτι και αγαύη

Next
Next

Πράσινο smoothie bowl με τσάι matcha