Τηγανητός κρόκος αυγού

Γιατί τηγανητός κρόκος αυγού; Για το κρατς! Για το κρατς στο μπραντς - τι δεν καταλαβαίνεις;

Θα το σερβίρεις με φρυγανισμένο ψωμί και ό,τι άλλο σου αρέσει. Εγώ έβαλα μοτσαρέλα βουβαλίσια, προσούτο και σχοινόπρασο.

Τα λέω καλά; Τα εξηγώ ωραία;

Υλικά:

1 κρόκος αυγού

φρυγανιά τριμμένη ή panko, αν βρεις

200 μλ λάδι, για το τηγάνισμα

1 φέτα ψωμί, φρυγανισμένο

1 φέτα προσούτο

1/2 μπάλα μοτσαρέλας

σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

αλατοπίπερο

Μέθοδος:

Σε ένα πιατάκι, βάζουμε τη φρυγανιά και σχηματίζουμε μια λακουβίτσα.

Βάζουμε πάνω τον κρόκο και πασπαλίζουμε με φρυγανιά ώστε να καλυφθεί.

Καταψύχουμε για 2 ώρες.

Τηγανίζουμε για λίγα δευτερόλεπτα σε καυτό λάδι, μέσα σε ένα μπρίκι, ίσα-ίσα ώσπου να πάρει χρυσοκάστανο χρώμα η φρυγανιά.

Σερβίρουμε αμέσως!

 
Previous
Previous

Μάφιν με βρώμη και μπανάνα στο AirFryer

Next
Next

Oreo Brownies