Ένα εύκολο και δροσιστικό επιδόρπιο, ό,τι πρέπει για το πασχαλινό τραπέζι! Με το Total 5% που είναι βελούδινο, κρεμώδες και φουλ στην πρωτεϊνη - γιατί με Total, είναι αλλιώς!

Δεν γράφω ποσότητες για τα υλικά, γιατί η εκτέλεση γίνεται με το μάτι και είναι καθαρά θέμα γούστου. Αυτοσχεδιάστε με ό,τι αλλους ξηρούς καρπούς σας αρέσουν, ή με γκρανόλα, και αν το θέλετε πιο light, για το πρωϊνό σας, παραλείψτε τη σοκολάτα ή/και το μπισκότο.

Υλικά:

γιαούρτι ΦΑΓΕ Total 5%

φρέσκες φράουλες

μπισκότα digestive

μέλι της επιλογής σας

καρύδια χοντροσπασμένα

λευκή σοκολάτα, λιωμένη

Μέθοδος:

  1. Σε ποτήρι, σπάμε 1-2 μπισκότα.

  2. Προσθέτουμε μια στρώση γιαούρτι.

  3. Κόβουμε 2 λεπτές φέτες από μια φράουλα και τις πιέζουμε στο τοίχωμα του ποτηριού.

  4. Προσθέτουμε καρύδια και ραντίζουμε με μέλι.

  5. Προσθέτουμε άλλη μια στρώση γιαούρτι.

  6. Κόβουμε λίγες φράουλες σε μικρά κυβάκια και γεμίζουμε μέχρι το χείλος του ποτηριού.

  7. Ρίχνουμε από πάνω τη λευκή σοκολάτα.

  8. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.

  9. Αν θέλουμε, στολίζουμε με φρέσκιες φράουλες ή φτιάχνουμε ένα φραουλοτριανταφυλλάκι!

 
Next
Next

Μπισκότα με κακάο και κομμάτια λευκής σοκολάτας