Πάω στοίχημα ότι δεν ήξερες πως μπορείς να χτυπήσεις το μέλι στο μίξερ και να γίνει κρέμα.

Γιατί να το κάνεις; Γιατί με τον αέρα που θα ενσωματωθεί θα γίνει αφράτο και θα αποκτήσει υπέροχη, βελούδινη υφή!

Άπλωσέ το σε ένα ψωμάκι -μαύρο, πολύσπορο και προζυμένιο, κατά προτίμηση- και θα με θυμηθείς! Και αν θες, μπορείς να το βάλεις και στα pancakes σου το Σαββατοκύριακο!

Μπορείς να το αποθηκεύσεις σε βάζο στο ψυγείο και η υφή του θα διατηρηθεί. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατευθείαν από το ψυγείο, ενώ όταν έρχεται σε θερμοκρασία δωματίου, γίνεται πάλι πιο ρευστό.

Υλικά:

Μέλι της επιλογής σας

Μέθοδος:

  1. Χτυπάμε το μέλι στο μίξερ, σε δυνατή ταχύτητα, για 10’ - 15’, μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει.

  2. Αποθηκεύουμε το μέλι σε αποστειρωμένο βαζάκι στο ψυγείο.

Y.Γ. Δείτε σχετικές συνταγές:

Previous
Previous

Gelée au Mystic Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

Next
Next

Ροζ κρέπες με πατζάρι, καπνιστό σολομό και cottage