CelebriTea #13: Lady Gaga

Είμαι σίγουρη ότι δεν της το είχατε: κι όμως, η Λαίδη (η Γκάγκα ντε, οχι η Άντζελα) λατρεύει το τσάι και συλλέγει και πορσελάνες. 

Σβήστε το: όχι απλά λατρεύει το τσάι, έχει εμμονή με το τσάι. Παίρνει μαζί της το φλυτζάνι της όπου πηγαίνει. Συχνά την έχουν φωτογραφίσει να κρατά το ίδιο μωβ λουλουδάτο φλυτζάνι. Μία φορά, μάλιστα, το ξέχασε σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο και φρίκαρε τόσο πολύ που ο βοηθός της πλήρωσε έναν ταξιτζή για να πάει να της το φέρει. Αργότερα ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη γιατί αγαπάει τόσο πολύ το συγκεκριμένο φλυτζάνι και απάντησε ότι της θυμίζει τη μητέρα της, με την οποία έπινε τσάι κάθε μέρα, και την κάνει να νιώθει σαν στο σπίτι της, όπου κι αν βρίσκεται. (Κάτι σαν τη safety blanket του Linus από τα Peanuts, ας πούμε.)

gagateacup

Όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος στο BBC1, έφερε στο στούντιο το τσάι της και έπινε ginger tea καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης (από εκεί και η κεντρική φωτογραφία του post). Ο Έλτον Τζον της έκανε δώρο μια πανάκριβη τσαγέρα αντίκα για να την ευχαριστήσει που τραγούδησε στο περίφημο White Tie and Tiara Ball του. Έχει δηλώσει ότι έκοψε το κάπνισμα χάρη στο τσάι Kusmi Detox και σε συνέντευξή της έχει επίσης πει ότι το τσάι έχει καλύτερη γεύση όταν το πίνεις από πορσελάνινο φλυτζάνι (Συμφωνούμε, Λέιντι!). Πίνει τσάι πέντε φορές τη μέρα και λέει ότι τη βοηθάει να σκέφτεται πιο καθαρά!

Αυτό το φλυτζάνι από το οποίο ήπιε τσάι σε μία πρες κόνφερενς στην Ιαπωνία, πουλήθηκε σε δημοπρασία για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 73.500 δολαρίων.

lady gaga teacup auction

Και βέβαια, μην ξεχνάμε κι εκείνη τη φορά που εμφανίστηκε στα Brit Awards ντυμένη "φλυτζάνι του τσαγιού" (2009). Σίγουρα όχι η πιο εκκεντρική της εμφάνιση μέχρι σήμερα, αλλά οπωσδήποτε αρκέτα αξιομνημόνευτη.

gaga brit

Previous
Previous

15 θεότρελες τσαγιέρες

Next
Next

CelebriTea #12: Daniel Radcliffe