CelebriTea #11: Jared Leto

 

Στο σημερινό CelebriTea, κάτι πιο σύγχρονο, γιατί σας έχω ταράξει στο vintage. Ποιοοοοος αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός δεν θα περιμένατε με τίποτα να είναι λάτρης του afternoon tea; Πρόκειται για τον καινούργιο Joker aka οσκαρούχο Jared Leto! Η αγαπημένη του τσαγερί βρίσκεται στο Παρίσι, λέγεται Mariage Frères και έχει ιδρυθεί το 1854. Όποτε βρίσκεται εκεί, ο Leto δεν παραλείπει να περάσει για ένα τσάι. Στη φωτό απολαμβάνει τσάι παρέα με τον φωτογράφο Terry Richardson, με τον οποίο είναι κολλητοί και ο οποίος του έχει κάνει κατά καιρούς φανταστικά πορτρέτα.

Σοβαρά τώρα, δεν παραλείπει. Να 'τος πάλι εδώ, πιο πρόσφατα, τον Οκτώβριο που μας πέρασε, με ένα απερίγραπτο συνολάκι, καθώς βγαίνει από την τσαγερί, κρατώντας σακουλίτσα με το αγαπημένο του γλυκάκι.

Και μία πιο vintage θέαση, από το 2011.

Παρεμπιπτόντως, σε αυτή τη φωτό κρατάει και μία από τις αγαπημένες τσαγέρες της Madame Gâteaux.

Ο Jared έχει αποκαλύψει πως όποτε πηγαίνει στο Mariage Frères παραγγέλνει τη σπεσιαλιτέ τους, το Carré d' Or, που είναι μια τούρτα με μαύρη σοκολάτα, black magic tea (45 ευρώ τα 150 γραμμάρια, το καλό που του θέλω να είναι "μαγικό" σε αυτή την τιμή), αλατισμένη καραμέλα, τυλιγμένο με φύλλα χρυσού και σερβιρισμένο με κουλί βατόμουρου και στοιχίζει 19 ευρώ το κομμάτι. Κάθε φορά που πηγαίνει, παραγγέλνει ένα για εκεί και παίρνει και ένα για το δρόμο (βλέπε άνωθεν σακουλίτσα).

[

 
Previous
Previous

CelebriTea #12: Daniel Radcliffe

Next
Next

CelebriTea #10: Sean Connery